Együttműködést tervez a Facebook és a Skype

A Facebook internetes közösségi portál együttműködést tervez kialakítani a Skype internetes telefonszolgáltató portállal az 500 milliós Facebook-közösségnek kínált kapcsolattartási lehetőségek bővítése érdekében - írja az amerikai All Things Digital, a Wall Street Journal technológiai blogja.
MTI-Eco, 2010. szeptember 29. szerda, 15:50
Fotó:

Az együttműködés eredményeképpen a Skype platformról lehetőség nyílik majd szóbeli és videotelefonos beszélgetések folytatására Facebook-ismerősökkel, illetve sms üzeneteket is lehet majd küldeni nekik.

A Facebook jelenleg csak írásos csevegési funkciót kínál tagjainak.

Mark Zuckerberg a Facebook alapítója az utóbbi időkben gyakran hangoztatta szándékát az internetes közösségi portál univerzális, akár mobil készülékeken is működő kommunikációs platformmá történő átalakítására.

A tőzsdére készülő Skype már 560 millió regisztrált ügyféllel rendelkezik, akik közül 124 millió veszi igénybe szolgáltatásait havonta legalább egy alkalommal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

TVK, 2010.10.07 17:04

A fizetős skype szolgáltatás esetén egy vásárlói közösségen keresztül
pénzvisszatérítés is igényelhető
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html