Ellepnék 3D tv-kkel Afrikát

A Samsung Electronics Co., az értékesítési árbevétel alapján a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai vállalata az eddiginél nagyobb figyelmet szentel az afrikai piacra, mivel a fejlett világ telített piacain már nem számíthat lendületes növekedésre.
MTI-Eco, 2012. augusztus 13. hétfő, 09:31
Fotó: Napi.hu

A Samsung a Szaharától délre, Fekete Afrikában 2015-ig 10 milliárd dollár bevétellel számol, tévékészülékei és háztartási berendezései értékesítésének megnégyszerezésével.

A Samsung a helyi piaci sajátosságoknak megfelelően kivitelezett, "Built for Africa" termékeivel már nagy sikereket ért el a kontinensen. A laptévé piacon 38,7 százalékos, az intelligens tévékészülékek piacán pedig 51,3 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, a 3D tévékészülékek piacát pedig 57,9 százalékos részesedéssel uralja.

A Samsung 1995-ben jelent meg első alkalommal az afrikai piacon és 2009-ben hozta létre regionális központját Dél-Afrikában.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

meszi9, 2012.08.13 09:59

@ZalanIvan: Tökéletesen igazad van. Ahogy ránézek ezekre a szegény gyerekekre, ezeknek pontosan a 3D-és TV-re van szükségük :(
Ez már megint olyan elképzelés, mint amilyeneket itthon szoktak vízionálni a politikusaink. Mivel fogják eljuttatni a műsorokat a televíziókig talán vizesvödörrel ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ZalanIvan, 2012.08.13 09:38

Sok afrikainak egy élmény lesz 3D-ben élelmiszer reklámot nézni. Szegények ösztönösen kapkodhatnak majd utána.
Persze biztos felmérték mire van igény. Erre volt. A magyar is nagy LCD-n nézi a sorozatát a panelban akkor is, ha a törlesztője a konyhapénzt csapolja havonta.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html