Az ibizai Hard Rock Hotel két meglevő épület felújításával és összekötésével jön létre az elkövetkezendő hónapokban. A fejlesztő és üzemeltető Palladium szállodavállalat a Club Don Tonit és Hotel Don Tonit "tolja össze" egy egységgé. A 480 szobás, teljesen átalakított hotel a tervek szerint jövő májusban nyit. Az épület designját a Hard Rock csapata készítette, és így ez "belesimul" az Egyesült Államokban és Mexikóban működő 17 Hard Rock Hotel látványvilágába. Itt is látható lesz a Hard Rock páratlan "rocktörténeti gyűjteménye".

A könnyűzene sztárjainak fellépőruháiból, aranylemezeiből, hangszereiből immár 73 ezer darabos készlettel rendelkeznek! - ezek láthatók világszerte éttermeikben, hoteljeikben és kaszinóikban. Az új szállodában a megszokott éttermek, kávézók mellett egy 1500 négyzetméteres rendezvényterem is lesz - itt egy időben 2500 vendég élvezheti a zenei programokat.

A Hard Rock a spanyol hotelnyitással kilép a nemzetközi szállodapiacra, hiszen az ibizait egy sor hotel követi majd. A karibi szigetvilágban, Abu Dzabiban és két kínai városban - Sencsen és Haiku - nyitnak egy-egy egységgel. A seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock a világ 54 országában van jelen. A zászlóshajónak számító Hard Rock Cafék száma megközelíti 140-et, a kaszinók száma pedig 17. Ez utóbbiak esetében is terjeszkednek, egy egyesült államokbeli (Northfield) kaszinó mellett Magyarországon is terveznek egy Hard Rock Casinót. (A budapesti Hard Rock Cafe két éve üzemel.)

A bezenyei Eurovegasról az elmúlt hónapokban több ígéretes hír jelent meg, de az építkezés eddig még nem indult el. Az amerikai cég ibizai partnere a spanyol Palladium hotelcsoport hat országban ötven hotelt működtet Spanyolországon kívül főleg Közép- és Dél-Amerikában.