A magazin a színészek legutóbbi három filmje alapján állította össze a listát. Eszerint az Emma Stone-ra költött minden egyes dollár 80,6-ot hoz a stúdióknak - írta napokban közzétett összesítésében a pénzügyi magazin, amely elsősorban A csodálatos Pókember sikerének tudja be a fiatal színésznő sikerét. Mila Kunis 68,7-e mutatóval lett a második, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence pedig 68,6-tal a harmadik, míg Natalie Portman 31,3-mal a negyedik.

A lista ötödik helyén szereplő Dwayne Johnson - akinek filmjei a legtöbbet keresték idén a mozikban - egydolláronként 31-et keres a stúdióknak. A Sziklát Daniel Craig követi, a hetedik pedig Russell Crowe. A nyolcadik helyen szereplő Kristen Stewart 25 dollárt keres egydolláronként a stúdióknak. A tizes listát Robert Pattinson (23,5) és Taylor Lautner (21,4) teszi teljessé.

Mégis a férfiak kapják a legtöbbet

Bár a fiatal színésznők bizonyultak a legjobb befektetésnek, még mindig a férfi színészek a legjobban fizetettek Hollywoodban. Robert Downey Jr. (75 millió dollár), Channing Tatum (60 millió) és Hugh Jackman (55 millió) a jelenleg legjobban fizetett színészek a szakmában. A legjobban kereső színésznő a Forbes szerint 33 millió dollárral Angelina Jolie, aki csak a tizedik helyet szerezné meg egy férfiakat és nőket egyaránt számba vevő listán. A legrosszabb befektetésnek Adam Sandlert nevezte korábban közzétett listáján a Forbes, a komikus csak 3,40 dollárt keresett a rá költött minden egy dollár után.