Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Visa Direct keretein belül lehetőség van magánszemélyek (p2p), vállalkozások és fogyasztók (b2c), valamint vállalkozások közötti (b2b) fizetésekre egyaránt. A Visa Directtel a kívánt összeg gyorsan, biztonságosan és kényelmesen a fogadó Visa-számlájára utalható, ezzel azonnali hozzáférést biztosítva a pénzhez, és lehetővé téve a vásárlást 44 millió üzletben világszerte.

A kártyacég együttműködésbe kezdett a Worldpay-jel, a kereskedők számára fizetés-feldolgozó technológiát és megoldásokat kínáló vállalattal, hogy gyorsítsa a Visa Directhez való hozzáférést az ügyfelei számára Európában, majd a többi piacain is.

A Visa Direct platform több mint 200 piacon érhető el világszerte és több mint 1 milliárd bankkártya alkalmas a használatára. A széles körű Visa Direct API rendszeren keresztül a pénzintézetek és a technológiai partnerek gyorsan ki tudják építeni a valós idejű fizetési szolgáltatásokat a Visa Development Platform megoldásokban gazdag web alapú felületén.

A Visa Európában rendelkezést hozott arra vonatkozóan, hogy a kártyakibocsátó cégek 2018 októberétől tegyék lehetővé a valós idejű kifizetéseket. A valós idejű kifizetések lehetővé teszik, hogy a pénz az átutalás jóváhagyását követő 30 percen belül a fogadó kártyáján hozzáférhető legyen - olvasható a cég közleményében.