Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az idén először a Wizz jelentette meg téli menetrendjét, amelyben számos újdonságot lehet találni. A légicég az eddigi hagyományos Luton mellett a közvetlen vasúti összeköttetéssel rendelkező London Gatwick repülőtérre is indít járatokat. Korábban a norvég fővárost az onnan 120 kilométerre lévő Oslo Sandefjord Torp repülőterén keresztül érhették el a Wizz utasai Budapestről. Ősztől Skandinávia második legforgalmasabb reptere, az Oslo Airport a Wizz új budapesti célpontja - olvasható a lapban.

Decemberben debütál a Budapest és Skócia fővárosa, Edinburgh közötti járat, így Glasgow mellett a második legnagyobb skót város is elérhető lesz.

Érdekes verseny bontakozik ki a két ultra low cost légicég, a Wizz és a Ryanair között a dél-ukrajnai Odessza tekintetében. Mind a két légitársaság repül majd ősztől a Fekete-tenger partjára.

Mind a két légitársaság kedden és szombaton repül Odesszába, ám míg a Wizz a reggeli járata után más repülőtérre is visz utasokat a Fekete-tenger mellől, és csak onnan visszatérve, délután indul újra Budapestre, addig a Ryanair klasszikus berepülő utat visz: a gép délben indul, majd 35 perc átpakolás után indul vissza magyar fővárosba, s így 25 perccel hamarabb landol a Liszt Ferenc reptéren, mint a Wizz járata.

Hetente három alkalommal közlekedő közvetlen járatot indít Budapest és Szöul-Incshon (ICN) reptere között a LOT Polish Airlines, a foglalási rendszerében elérhető adatok szerint idén szeptember 22-től. Jövő márciustól pedig a légitársaság négy új ráhordó járatot is üzemeltet majd, Prágába, Stuttgartba, Belgrádba és Szófiába.