Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az elmúlt napokban a Covid-19 vírus elterjedése átalakította az emberek életét egész Európában és a világon. A kormányok példátlan korlátozásokat vezettek be az állampolgárok mozgására, kezdve a repülési tilalmakkal, amelyek mindenki számára bezárják az égboltot, kivételt csak néhány hazatelepítési/mentési feladat jelent - így kezdi a Ryanair azt az ügyfeleinek küldött levelét, amelyben bejelentik, hogy törlik a járataikat.

Őszinte elnézést kérünk azokért a zavarokért, amelyek szükségesek voltak és elkerülhetetlenek annak érdekében, hogy az EU kormányai segítsék az Covid-19 terjedésének korlátozását az állampolgáraik védelme érdekében. Az EU valamennyi kormánya számára átengedtük repülőgépeinket, mind mentési célokra, mind létfontosságú gyógyszerek, személyi védőeszközök és szükség esetén sürgősségi élelmiszer-készletek szállításához. Amint az európai határok bezáródnak, létfontosságú, hogy a Ryanair kivegye a részét a nélkülözhetetlen gyógyszerek és élelmiszerkészletek szállítmányozásában - írja a társaság.

Azok az utasok, akiknek repülését a korlátozásai miatt törölték, a következő egy vagy két hétben e-mailt kapnak, amelyekben ismertetik választási lehetõségeiket. A Ryanair ugyanakkor mindenkit arra kér, hogy ne az ügyfélszolgálataikon jelentkezzenek, mert a járvány terjedése, valamint annak következményeként korlátozzák a társas érintkezések számát, az irodai alkalmazottaik számát 50 százalékkal csökkentették. De hangsúlyozzák, hogy a légitársaság mindent megtesz a 18 ezer munkavállalójának megmentése érdekében.

Egyelőre nem tudják, hogy mikor indulhatnak újra a járataik.

A koronavírus-járvány miatt sorra állnak le a világ légitársaságai. Nem egy közülük válságos helyzetbe került és könnyen lehet, hogy csődbe is megy.