Új főnök a Hyundainál - más területek is a célkeresztbe kerülnek

A Hyundai-csoport új vezetője vázolta az új irányokat. Az autógyártáson kívül, például az intelligens városok kialakításában is szerepet vállalna a cég.
Csernátony Csaba, 2020. október 15. csütörtök, 07:41
Fotó: Getty Images

A jövőben Euisun Chung irányítja a  Hyundai Motor Groupot, amely a Hyundai és a Kia modellek gyártója. Az új vezető több mint egy évtizede dolgozik a dél-korai autógyártónál, a mostani kinevezéséig ügyvezető alelnökként dolgozott.

Chung közölte, a cég hidrogén-üzemanyagcellás technológiáját nem csak az gépkocsikban, hanem számos más területen is lehet hasznosítani. A Hyundai emellett folytatja a robotikához, városi légi közlekedéshez, intelligens városhoz és egyéb területekhez kapcsolódó fejlesztéseit.

A Hyundai-csoport vezetője karcsúsítani kívánja döntéshozatali mechanizmusát, hogy gyorsabban és átláthatóbban működjön; valamint megerősíti a fogyasztókkal folytatott kommunikációját, hogy ezzel is növelje piaci értékét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.10.15 16:44

Mi az, hogy okos város? Kitiltják a hülyéket az adott településről?
Ez jó lenne nálunk is, mert akkor a Dunántúl újra élhető lenne.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html