Több budapesti járatát is törölte a Ryanair

Rengeteg ideges és síró ember volt, és teljes fejetlenség - állítja a hvg.hu - volt a ferihegyi repülőtéren miután szombaton és vasárnap is több járatát törölte a Ryanair. A légitársaság azt közölte, a londoni Stansted reptéren uralkodó kritikus időjárás volt a járattörlések oka.
Szabó Dániel, 2018. július 29. vasárnap, 13:07
Fotó: Napi.hu

Római és londoni járatát is törölte szombaton a Ryanair, majd vasárnap a Budapestről Stanstedbe induló járat sem szállt fel.

A portálnak egy olvasója mesélte, hogy sok ideges és síró ember volt a reptéren. Pontos tájékoztatást sem kaptak az utasok a járattörlésről, volt olyan, hogy csak azután szóltak, mikor a gép menetrend szerint fel kellett volna, hogy szálljon. A Ryanair standjánál hosszú sor kígyózott a pórul járt emberekkel. De egyelőre még nem világos, hogy milyen kárpótlással, kártérítéssel él a cég - arra, hogy ezt megtegye jogszabály kötelezi.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a hvg.hu-nak megerősítette a járattörlés hírét,

A Ryanair pedig azt közölte, hogy a londoni Stansted reptéren uralkodó kritikus időjárás volt a járattörlések oka. Ez a cég légibázisa, több Londont nem érintő más járatot is törölni kellett Európa-szerte, amelyért a Facebookon szabadkozik a cég.

A héten a légitársaságnál pilóták és légiutaskísérők sztrájkoltak a magasabb bérekért - a feltételekről ebben a cikkben írtunk részletesen.

A fotó forrása: Ryanair.

HOZZÁSZÓLÁSOK