Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. Akinek ez nem felel meg, a vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát - adta hírül a cég.

Amennyiben valaki Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kapható bővebb tájékoztatást. A Galaxy Note7 készülékhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokok, védőfólia) vételárát a vásárlás helyén ugyancsak visszatérítik.

Európában az érintett készülékből mintegy 50 ezret értékesítettek, Magyarországról nem adtak adatot.

A Samsung október 10-én döntött úgy, hogy a Galaxy Note7 okostelefonok további cseréjét, illetve értékesítését világszerte felfüggesztik, és a készülékek gyártását leállítják. A döntés oka az volt, hogy a típus túlhevülés- és gyulladásveszélyesnek bizonyult.

A vállalat azt javasolja minden eredeti vagy kicserélt Note7 tulajdonosának, hogy készítsen biztonsági mentést az adatairól, kapcsolja ki a készülékét és ne használja tovább.