Kiderült, mekkora órabért kínál a KFC

Rengeteg embert keres a KFC, viszont az álláshirdetéseknél a cég nem szokta feltüntetni a fizetéseket. A Penzcentrum.hu utánajárt, mennyi óradíjra számíthat az, aki náluk szeretne dolgozni.
K. Kiss Gergely, 2018. május 3. csütörtök, 16:13
Fotó: Reuters

A KFC honlapján bárki jelentkezhet a céghez, több munkakörre is. A bérekről viszont nincs szó. Egészen pontosan annyit írnak, a jelentkező gyors előrelépési lehetőségre, versenyképes fizetésre, bónuszra, cafeteriára, illetve az első három munkakörben borravalóra is számíthat, valamint kedvezményes dolgozói étkezésre és 25 százalékos kedvezményt kap a Pizza Hut éttermekben és Starbucks kávézókban.

Az egyik budapesti bevásárlóközpontban működő egységben viszont már nem voltak ennyire szemérmesek - hívja fel a figyelmet a portál. A pult mögött álló kartonfigura kezébe nyomott hirdetés szerint, 3 hetes tréning után, a dolgozó 1150 forintos órabért kaphat. Hogy pontosan milyen munkakör betöltéséért jár ekkora fizetés, az nem derült ki. A gyorsétteremlánc egyébként tavaly júniusban a Nosalty megkeresésére közölte, az éttermi dolgozók teljes munkaidős foglalkoztatás esetén jellemzően nettó 120 ezer - 150 ezer forint közötti havi fizetést vihetnek haza.

HOZZÁSZÓLÁSOK