Május 1-jétől Ihász Csilla vezeti az UniCredit CEE Retail területét. A Bank Austria jelenleg még kereskedelmi banki fejlesztésekért felelős vezetője ezt megelőzően 2010-től négy éven át irányította sikeresen a magyarországi UniCredit Bank lakossági és kisvállalati divízióját.

Az üzleti és vállalkozásmenedzsmentre szakosodott közgazdász magyarországi megbízatását megelőzően is az UniCredit Csoportban dolgozott, a bankcsoport térségi menedzsmentjében látott el vezetői feladatokat. A CEE Retail vezetői pozíciójában elődje, Mauro Maschio magasabb beosztásba kerül a divízión belül.

Április 1-jétől Enrico Minniti vette át az UniCredit közép- és kelet-európai vállalati és befektetési banki területének (CEE Corporate & Investment Banking) irányítását. Ez a szakterület szolgálja ki 13 közép- és kelet-európai ország vállalati ügyfeleit.

A vezetőváltásra azt követően került sor, hogy a terület előző vezetője, Gianfranco Bisagni az UniCredit Csoport Vállalati és befektetési banki divíziójának egyik helyettes vezetőjévé nevezték ki. Minniti a kinevezése előtt az UniCredit Bank Austria közép- és kelet-európai finanszírozás és tanácsadás szakterületet vezette.