Ínyencség a ünnepekre, már most gondoljon rá!

Egy erdélyi testvérpár húsipari vállalkozása rohamos tempóban bővül, köszönhetően a hagyományos gyártási technológiák alkalmazásának.
Barabás Júlia, 2018. november 16. péntek, 21:02
Fotó: Pixabay

Idén is hat százalékkal növelheti forgalmát az erdélyi Szántó fivérek tulajdonában lévő húsüzlet, a Carlos Prodimpex SRL - írta Maszol. A Szántó Károly elmondta, apránként tanulták meg a mesterséget fivérével, Gézával.

Jelenleg hústermékek egész sorát készítik, havonta 2,5 tonnát értékesítenek. A Szántó testvérek elmondták, az utóbbi években folyamatos volt a bővülés. Sikerüket azzal magyarázták, hogy a termékeket hagyományos recept alapján készítik, a füstülést pedig fűrészporral végzik (képünk illusztráció).

HOZZÁSZÓLÁSOK