Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vége az egész napon át kapható reggelimenünek a McDonald's-nál, az amerikai gyorsétteremlánc a menüjén is szűkít a koronavírus-járvány miatt - írja a Business Insider.

Az amerikai gazdaság hírportál szerint az étteremlánc limitált menüvel működne tovább az amerikai piacon, hogy könnyebbé tegye az éttermekben dolgozók munkáját. Nem lehet majd egész nap rendelni a reggeli ajánlatokból és az olyan fogások is eltűnnek az étlapokról, mint a saláták, a grillezett csirkés szendvicsek. A belső dokumentum szerint a paletta szűkítése nem ellátási problémából adódik.

Maradnak a népszerű ételek

A legnépszerűbbnek számító ételek továbbra is megtalálhatóak lesznek az amerikai egységekben, így reggelente többek között a muffinokról, míg napközben a Big Mac burgerekről és sült krumplikról továbbra sem kell lemondaniuk a vendégeknek.

Bill Garrett, McDonald's illetékes vezetője elmondta, hogy az amerikai egységek a következő hetekben vesznek majd le néhány ételt átmenetileg a menüről.

A változás célja, hogy egyszerűbbé tegyék a konyhák működését és megkönnyítsék a munkát a személyzet számára, így egyelőre a legnépszerűbb ételek elkészítésére fókuszálnak. Garrett szerint folyamatosan figyelemmel kísérik a helyzet alakulását, és remélik, hogy a lehető leghamarabb újra a teljes lehet a választék.