Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cékla Lengyelországban az egyik legnépszerűbb zöldség, nagyon sokféle ételként készítik el és rendkívül egészségesnek találják, nemzeti konyhájuk egyik alapvető anyaga.

Most azonban rosszul jártak a termelők az egyik fajtájával, amelynek egyenesnek és hosszúkásnak kellett volna lennie, ehelyett kifli alakú lett - derül ki az onet.pl cikkéből.

Íze, minősége nem változott, ám a kereskedők az alakja miatt ilyen árut nem vették át a termelőktől. A média azonban másként működik, híre ment a görbe, de finom cékláknak, és népszerűek lettek. Ezt látva a leleményes Lidl Polska bejelentette, hogy megveszi a furcsa árut.

A Lidl közvetlenül a termelőtől veszi meg a külsőleg hibás, de minőségi terméket, annak jegyében, hogy semmit ne pazaroljanak el. Az egyik másfél tonnát termelő gazda esetéről beszámolt a média, hozzá fordult először a kereskedelmi lánc azzal a javaslattal, hogy megvásárolja a nem tökéletes terméket. A termelő nagyon boldog, hogy a média segítségével a panasza meghallgatásra talált. Az üzlet nem csupán neki, hanem a többi céklatermelő a kis és a közepes vállalkozásoknak előnyös. A nem tökéletes cékla a Lidl Polska összes üzletében kilónként 0,99 zlotyért (80 forint) lesz kapható.