Bizarr újdonsággal állt elő a McDonald's

Nagyon meglepő, túlzásnak tűnő termékkel rukkol elő a McDonald’s: ketchup, savanyúság, sajt, hagyma, zsemle és friss marhahús illatú gyertyákat dobnak a piacra, amelyeket egyszerre égetve a hamburger illatát érezhetik a vásárlók.
Csernátony Csaba, 2020. február 21. péntek, 16:48
Fotó: Indamedia

A cég rajongói hamarosan az ételek mellett a hamburgerek illatát is hazavihetik magukkal: a gyorsétterem ugyanis egy olyan hat gyertyából álló készletet dob piacra, amely a hamburgerek különböző összetevőinek illatát árasztja - írja a Business Insider.

Így van a készletben ketchup, savanyúság, sajt, hagyma, zsemle és friss marhahús illatú gyertya is, ráadásul, ha ezeket együtt gyújtja meg a vásárló, hamburger illata lengi be a helyiséget.

A gyertyaszettet a McDonald's Golden Arches Unlimited névre keresztelt, céges kacatokat áruló online boltjában lehet megvásárolni, egyelőre azonban nem tudni, mikor kezdik el az árusítást. A webshopban egyébként a naptárat, bucikkal díszített zoknikat, mekis hajgumit, és egy 14 karátos arany nyakláncot, szív alakú medállal - természetesen a szendvicsek fotóival ellátva - is beszerezhetnek a hamburgerrajongók.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK