Megrázó újdonság a Lidltől - már hétfőtől

A Lidl berobban az áramszolgáltatás piacára, az ágazat hagyományos szereplőinél olcsóbban, csak megújuló forrásból származó elektromos energiát fog kínálni fogyasztóinak és ezzel nem ér véget a meglepetések sora.
Komócsin Sándor, Barabás Júlia, 2017. június 28. szerda, 15:06
Fotó: AFP

A Lidl kiskereskedelmi lánc egyelőre csak hazai piacán, Németországban betör az áramszolgáltatás üzletágába - adta hírül az European Supermarket Magazine. A vállalat szakmai partnere a Magyarországon is ismert E.On energiacég lesz. A Lidl-Strom névre keresztelt szolgáltatás július 3-án indul.

Az újdonságnak a Lidl ígérete szerint két alapvető tulajdonsága lesz: lényegesen alacsonyabb áron adják majd az áramot, mint az ágazat szakcégei, továbbá csak tiszta forrásból származó elektromos energiát értékesítenek. Emellett 2019. január 31-ég garanciát vállalnak tarifáikra és végül, de nem utolsósorban minden új ügyfelüknek 10 eurós vásárlási utalványt adnak.

Az újdonsággal a "fenntartható gazdálkodást folytató" vállalat imázsát akarja erősíteni a Lidl. Az E.Ontól csak a szél, a nap vagy a víz közreműködésével előállított elektromos energiát, azaz zöldenergiát vásárolnak, amelyet a TÜV minőségi tanúsítványával rendelkező áramtermelők állítanak elő.

A cég közleménye szerint az E.Onban olyan partnert találtak, amely megbízhatóan szálltja az áramot a fogyasztóknak. A propaganda részeként megjegyzik, hogy a Lidl-Strom mindenkinek lehetővé teszi, hogy tegyen valamit a környezet védelme érdekében.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarTosPista, 2017.06.28 15:49

A telefonpiacra sem sikerült berobbannia, mit akar a villanyban?
A lidl kártya is tetves t-mobile.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html