Megvan az év okostelefonja

A Huawei nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) "European Consumer Smartphone 2016-2017" (Legjobb európai fogyasztói okostelefon 2016-2017) díját a Huawei P9-cel, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. Ez a negyedik egymást követő év, amikor az EISA a Huaweit díjazza ebben a kategóriában.
Napi.hu, 2016. augusztus 18. csütörtök, 17:48
Fotó: Napi.hu

A Huawei P9 az első olyan okostelefon, melyet a Leica Camera AG-vel közösen alkottak meg, ezzel újraértelmezve az okostelefonos fényképezést. A P9 dupla lencsés kamerával a készülék páratlan tisztaságú, gazdag és eredeti képek készítését teszi lehetővé.

Az European Consumer Smartphone 2016-17 (Legjobb európai fogyasztói okostelefon 2016-2017) díj átadásakor az EISA zsűrije kiemelte, a Huawei történelmet írt azáltal, hogy gyártóként elsőként tette elérhetővé a Leica fényképezési módszereit mobil eszközök számára. A dupla lencsés kamera több fényt fog be, és tisztább képet biztosít fényképek és videók számára. A 3000 mA kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy két töltés közötti fotózást.

A P9 és a P9 Plus globális kiszállításai 2016. júliusban elérték a 4,5 milliós darabszámot, és Európa több országában, például Franciaországban, Finnországban és Angliában is erős eladásokat mértek. A készülékek Magyarországon elérhetők a szolgáltatóknál és a kiskereskedelmi partnereknél is.

HOZZÁSZÓLÁSOK