Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Halálos iramban-sorozat F. Gary Gray rendezésében, Vin Diesel, Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplésével forgatott új filmje a hétvégén 19,4 millió dolláros (5,7 milliárd forintos) bevételével megingathatatlanul áll az észak-amerikai mozis toplista élén. A Universal produkciójára vasárnapig az Egyesült Államokban és Kanadában 192,7 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, világszerte pedig elérte az 1,06 milliárd dollárt (290 milliárd forint).

A Halálos iramban 8 a mozitörténelem 21. olyan filmje, amely egymilliárd dollárnál több jegyet forgalmazott.

Az amerikai toplista második helyén a hét végén bemutatott Hogyan legyél latin szerető című vígjáték áll 12 millió dolláros jegyeladással. Az Eugenio Derbez mexikói színész és Salma Hayek főszereplésével forgatott film nézőközönségének 89 százalékát spanyolajkúak tették ki. A Lionsgate stúdió és a Grupo Televisa közös vállalkozásának, a Pantelionnak a filmje Ken Marino első rendezése, és megnyerték hozzá Rob Lowe-t valamint Kristen Bellt is.

A kasszasikerlista harmadik helyére egy indiai film, a Baahubali 2: The Conclusion című indiai film került, amelyre 10,5 millió dollárért váltottak jegyet a nézők - írta a portál.