Nevet változtat az Intrum Justitia

Nevet vált a magyar piacon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia. A mai naptól kezdve – összhangban a nemzetközi anyavállalattal – Intrum néven folytatja tevékenységét Magyarország piacvezető credit management cége - adta hírül a társaság.
Domokos László, 2018. január 31. szerda, 10:18
Fotó: Napi.hu

2017. június 27-én egyesült Európa két vezető követeléskezelő vállalata, az Intrum Justitia és a Lindorff, így született meg az Intrum, a világ vezető credit management vállalata. A vállalatcsoport Európa 23 országában közel 8000 munkavállalót foglalkoztat.

Az egyesülés nyomán a Magyarországon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia is nevet változtat, a továbbiakban Intrum néven folytatja munkáját. A brandváltás semmilyen módon nem befolyásolja az Intrum működését, az ügyfeleknek, megbízóknak nincs teendőjük ezzel összefüggésben - közölte a társaság.

Az integrációval járó név-, márka- és arculatváltás nem csupán technikai elem, hanem eszköz arra, hogy tovább formáljuk a követeléskezelés világát és annak megítélését - mondta Felfalusi Péter, az Intrum magyarországi vezérigazgatója.

Az egyesített vállalatcsoport konszolidált árbevétele a 2017 márciusát megelőző 12 hónapban elérte a 1352 millió eurót. Az Intrum Justitia AB részvényei jegyezhetők a Nasdaq Stockholm tőzsdén.

HOZZÁSZÓLÁSOK