Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kamatok, adófizetés és értékcsökkentési leírások előtti eredménye (EBITDA) lényegében nem változott, 2,613 milliárd dollárt tett ki 2018-ban az előző évi 2,603 milliárd dollárt követően.

A gazdák jövedelmezőségének csökkenése a legtöbb országban folytatódik. A piaci környezet 2019-ben is kihívást jelent majd a cégnek, mivel az ágazati növekedés az előrejelzések szerint egyszámjegyű marad - mondta Erik Fyrwaldot, a Syngenta vezérigazgatója.

A Syngenta 28 ezer dolgozót foglalkoztat, a világ több mint 90 országában van jelen. A svájci eredetű, bázeli székhelyű cég többségi tulajdonosa 2017 óta a kínai Chem China vegyipari konszern.

A társaság Magyarországon a növényvédő szerek piacán, a szántóföldi vetőmagok nemesítésében, előállításában, forgalmazásában, valamint zöldség vetőmagok nemesítésében és forgalmazásában érdekelt. A nyilvános cégadatok szerint a Syngenta Magyarország Kft. árbevétele 2017-ben - utolsó lezárt üzleti évében - 56,5 milliárd forint volt, egy évvel korábban 55,38 milliárd forint.