Ön szerint megérhet egy cég 17 ezer milliárd forintot?

Rekordszinten a vállalategyesülések és felvásárlások a világon - közölte a Financial Times.
Dzindzisz Sztefan, 2018. március 22. csütörtök, 08:34
Fotó: Pixabay

A brit lap közlése szerint március 20-ig globálisan a vállalategyesülések és felvásárlások (M&A) értéke elérte az 1000 milliárd dollárt. Korábban ezen a téren soha nem jegyeztek fel ekkora aktivitást a világon. (Csúcs dőlhet a Telenor eladásával Magyarországon.)

A vállalategyesülések és felvásárlások felpörgését szakértők olyan okokkal magyarázták, mint a globális gazdaság élénkülése, az üzleti bizalom magas szintje, továbbá az amerikai adóterhek csökkentése, ami forrásokat szabadított fel - írja az MTI.

Idén eddig a legnagyobb M&A az volt, hogy az amerikai Cigna egészségbiztosító 67 milliárd dollárért megszerezte az Express Scripts gyógyszerellátót. Dobogós még az E.ON német energetikai konszern is, amely 43 milliárd eurót fizetett az ugyancsak német RWE közüzemi szolgáltatónak Innogy hálózatüzemeltetési részlegéért.

Fotó forrása: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antitroll, 2018.03.22 09:08

Dear Sir, Dear Madam,
13000 milliárd forintra (4.3 billion EUR) van unlimited vagyonkezelői jogom, 4000 milliárd forintra (1 billion EUR) hitelt kívánok felvenni. A hungarian MFB-nél korlátlan fedezetem van. Az üzlet fedezete rendelkezésemre áll.
08. 04. 2018. után egyeztethetjük a részleteket!
Yours sincerely,
Mr. Lajos Kósa
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html