A világrekordot január 30-án sikerült felállítani, mikor is a Mondelez International dolgozóit világszerte kekszmártogatásra hívták a vállalat élő, webes konferenciáján. A rekordkísérletben a Mondelez International 5066 dolgozója vett részt, a világ 32 országában, 55 helyszínen - olvasható az élelmiszeripari multicég közleményében.

Oreót több, mint 100 országában forgalmaznak. Évente körülbelül 34 milliárd Oreo kekszet vásárolnak a fogyasztó és naponta 92 millió fogy a termékből. A kekszmárkát 1912-ben kezdték el gyártani; az elmúlt 108 évben hozzávetőleg 500 milliárd Oreo kekszet értékesítettek.

Az Oreo 2015-ben debütált Magyarországon. Az Original keksz bevezetését öt éve kétmilliós kekszosztogatással és erőteljes marketingakciókkal támogatta a Mondelez Hungária. 2019-ben összesen 47 146 022 darab Oreo fogyott Magyarországon. A magyarok kedvence toronymagasan az eredeti változat, az újonnan bevezetett változatok közül pedig a "chocolate dessert".

Az Oreo a Mondelez International legnagyobb márkája, s egyike annak a hat márkának (Milka, Cadbury Dairy Milk, Ritz, Trident, Halls), melyek árbevétele egyenként meghaladja az egymilliárd dollárt.