A négy országban működő leányvállalatok vezetését - amelyek együtt alkotják a dél-európai régiót - Herwig Teufelsdorfer látja el a bécsi régiós központból. A magyar leányvállalat eddigi igazgatója, Kay-Uwe Blandow az IVG csoporton belül folytatja tevékenységét.

Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb ingatlanvállalata. A cég hozzávetőlegesen 21,4 milliárd euró értékű vagyont kezel - ebből 3,3 milliárd euró a saját tulajdona - és 550 dolgozójával 19 német és európai nagyvárosban van jelen. Észak-Németországban - fontos energiapiaci infrastrukturális befektetésként - föld alatti olaj- és gáztárolókat épít és üzemeltet.

Az IVG Hungary Kft. 1998 óta aktív szereplője a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacnak: tevékenységi körébe tartozik az ingatlanfejlesztés (irodaházak), ingatlanbefektetés, valamint kereskedelmi ingatlanok stratégiai jellegű ingatlankezelése.

Eddig összesen több mint 200 millió euró értékben hajtott végre ingatlanfejlesztéseket Budapesten, és jelenleg 15 kereskedelmi ingatlant kezel 250 millió euró értékben, 120 ezer négyzetméteren. Magyarországi portfóliójában 11 "A" kategóriás irodaház, egy szálloda és egy parkolóház is található.