Rendkívüli sorsolást tartott a Román Lottótársaság

Szilveszteri nyugtalottó-sorsolást tartottak szombat este a Román Lottótársaság székhelyén. Ezen az április 17. és december 15. közötti keltezésű kasszabonok vehettek részt, azok a nyertes nyugták, amelyen az április 27-i dátum és a 187 lejes összeg szerepel - írta a maszol.ro.
Barabás Júlia, 2017. január 1. vasárnap, 18:52
Fotó: Napi.hu

A pénzjutalom ugyanúgy legkevesebb tízezer lej, ha a nyereményigénylések száma nem haladja meg a százat. A nyereményért 30 napon belül kell jelentkezni az adóhatóság területi kirendeltségeinél, ahol az igénylő kap egy egyedi regisztrációs számot, és hazaviheti a nyugta hiteles másolatát. A 30 nap elteltével - a nyugták hitelességének ellenőrzése után - a nyereményre esélyes regisztrációs számok listáját a pénzügyminisztérium és az adóhatóság honlapjára töltik fel - olvasható a maszol.ro-n.

Ha száz vagy annál kevesebb nyertes nyugta van, akkor az 1 millió lejes (68 millió forint) alapot egyenlően szétosztják a szerencsés vásárlók között.

Ha több mint száz nyertes nyugtát regisztráltak, egy utólag meghirdetett időpontban újabb sorsolást tartanak. Ekkor a kiosztott regisztrációs számok közül kihúzzák azt a százat, amelyek a nyertes kasszabonok azonosítói. E nyugták tulajdonosainak nyereménye fejenként 10 ezer lej - olvasható a portálon.

HOZZÁSZÓLÁSOK