Nagy újításnak örülhetnek a Revolut felhasználói

Az agresszívan terjeszkedő és egyre népszerűbb fizetési szolgáltató bejelentette, hogy immár közvetlenül forintban is fel lehessen tölteni az ügyfelek egyenlegét.
Rácz Gergő, 2020. június 25. csütörtök, 13:46
Fotó: Getty Images

A Revolut mostantól az EGT területén élő lakossági ügyfeleinek is lehetővé teszi a helyi forint pénznemű feltöltést a Raiffeisen Bank segítségével - közölte a társaság. Ezzel az új megoldással a Revolut gyűjtőszámla-adatokat biztosít az ügyfeleinek, az egyes ügyfeleket pedig egyedi pénztárca-referenciaadatok különböztetik meg.

Az új, forintalapú számlaadatoknak köszönhetően a forintban indított kifizetések gyorsabban célba érnek. A felhasználók így elfelejthetik a hosszú várakozási időket, és utazás közben és külföldről is díjmentesen küldhetnek pénzt a Magyarországon és máshol élő családtagjaiknak és ismerőseiknek, valamint ugyanígy fogadhatnak is tőlük pénzt.

Ha valaki pénzt küld egy ügyfél helyi forint-számlájára, annak meg kell adnia ezt az egyedi referenciát közleményként, ellenkező esetben az átutalás nem ér célba. Ügyfeleinknek azt javasoljuk, hogy küldjék el a helyi számlaadataikat a családtagjaiknak és az ismerőseiknek, hogy minél előbb megkapják tőlük a Revolut-számlájukra feltöltött pénzt.

A londoni székhelyű, 23 irodájában több mint 2000 főt foglalkoztató Revolut a világ egyik legnagyobb fintech vállalata, világszerte több mint 12 millió ügyfelet szolgál ki. Indulása óta a Revolut több mint 1 milliárd tranzakciót dolgozott fel, ezek összértéke meghaladta a 100 milliárd dollárt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

gondolkoggyunk, 2020.06.26 13:09

Ha majd a Revolut szolgáltatási a kétes megbízhatóságú mobilalkalmazás mellett böngészővel is elérhetők lesznek, akkor talán komoly, megbízható cégnek fogom tekinteni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html