Újabb horrortrélereket kapcsolt le a rendőrség

Két román teherautó sofőrrel szemben is intézkedett a rendőrség, az egyik gépjármű súlya a megengedett össztömeget másfél, a másiké három tonnával haladta meg - közölte honlapján a rendőrség.
Szepesi Anita, 2019. augusztus 31. szombat, 16:19
Fotó: Napi.hu - Fotó: police.hu

Ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai intézkedtek pénteken délután az M3-as autópályán, a Geleji pihenőhelynél egy-egy román tehergépkocsi vezetőjével szemben. A gépjárműveken egy, míg az utánfutóikon két személygépkocsi volt a rakomány.

A sofőrök által vezetett szerelvények súlya a megengedett legnagyobb össztömeget egyik esetben több mint másfél tonnával, míg a másik esetben több mint három tonnával haladta meg - olvasható a police.hu-n.

A szabálysértőket három hónapra eltiltották a járművezetéstől és pénzbírságot is kaptak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.09.01 12:22

Ezekre a jelenségekre kellene az ORFK-nak sok országos akciót szerveznie, nem a magyar állampolgárok basztatására, aminek legtöbbször az a kizárólagos oka, hogy a Rendőrség számára központilag meg van határozva, hogy mennyi bevételt ( bírság, szabálysértési feljelentés ) kell beszednie, ha törik, ha szakad, mert ha nem akkor a parancsnokokat menesztik.

Na ezeknek az esztelen ukrán és különféle balkáni sofőröknek a drasztikusabb elszámoltatása indokoltabb lenne. Jónéhány halálos balesetet összehoznak évente a baromságaikkal a magyar utakon.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html