Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tanulmány 41 országban a Schneider Electric EcoStruxure platformot használó 230 projektet elemez épületek, adatközpontok, ipar és infrastruktúra területen - írta az MTI.

Az eredmények alapján a műszaki folyamatok digitalizálása átlagosan 35 százalékos megtakarítást eredményez a beruházási költségek és a folyamatok ütemezése terén. Ezenkívül az új rendszerek és eszközök üzembe helyezési költsége is átlagosan 29 százalékkal csökkenthető.

A vállalatok átlagosan 24 százalékos energiamegtakarításról számolnak be, amely a digitális átalakításra vezethető vissza.

Az ipari alkalmazások területén a digitális átállás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kisebb ráfordítással jobb eredményeket érjenek el. Az energiafelügyeleti és az automatizált gyártási folyamatok hatására akár 50 százalékkal nőhet a termelékenység a teljes értékláncon.

A Schneider Electric vezető szerepet játszik a lakóházakat, épületeket, adatközpontokat, valamint infrastruktúra- és ipari környezeteket érintő energiagazdálkodási feladatok digitális átalakításában és automatizálásában.