Szétszedtek egy új Teslát és elájultak tőle

Az egyik német prémiumautó-gyártó négyszeres áron Európába hozatott egy új Model 3-at és miután szétszedték a német mérnökök, a látottaktól teljesen el voltak ájulva - számolt be a Süddeutsche Zeitung írása alapján a Portfolio.hu.
Domokos László, 2018. február 24. szombat, 17:52
Fotó: MTI/EPA

A német lap szerint egy német prémiumautó-gyártó még tavaly decemberben fizetett 185 ezer eurót egy Model 3 amerikai tulajdonosának, aki olyan szerencsés volt, hogy az elsők között vehette át járművét.

Ezt követően az autót Európába szállíttatták, így a végső összeg nagyjából 200 ezer euró környékén lehetett, vagyis durván négyszer annyi, mint amennyibe a nagyobb hatótávolságú (alapból 350 és 500 kilométeres változat rendelhető, szállítani viszont csak a nagyobb és így nyilván drágább változatot szállítja a cég egyelőre) Model 3 egy-két komolyabb extrával felszerelve kerül - írta a portál.

A járművet tíz napig használták, majd darabokra szedték és átfogó vizsgálatok alá vetették. Állítólag a mérnököket teljesen meglepte a Model 3 egyes rendszereinek átgondoltsága, magas színvonala. A németeket különösen a Tesla teljesítményelektronikája nyűgözte le, de az autó dizájnja is meggyőzte a maga "tökéletes minimalizmusával".

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

V0LE, 2018.02.24 19:09

Amerikaban is szetkaptak egyet, azok meg lehordtak a Model 3 -at. A konkurencia mar csak ilyen.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Zseni, 2018.02.24 19:01

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html