Sztrájkra figyelmeztet a MÁV

Az olasz vasúthálózaton június 13-án, pénteken 9 órától 17 óráig sztrájkolnak a vasutasok, ezért vonatkimaradásokra, járatrövidülésekre és késésekre kell számítani - közölte a Mávinform csütörtökön az MTI-vel.
MTI, 2014. június 12. csütörtök, 13:08
Fotó: Napi.hu / Szabó Zsuzsanna

Tájékoztatásuk szerint a munkabeszüntetés miatt az utasok lemondhatnak utazásukról az Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel. A Mávinform arra hívja fel a figyelmet, hogy amennyiben az utazásról nem mondanak le, és a sztrájk miatt nem jutnak tovább jegyeik záradékolásáról gondoskodjanak. A jegyek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik.

A MÁV-START gondoskodik arról, hogy a Magyarországon váltott jegyeket és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik a menetjegyet.

A Mávinform javasolja az utasoknak, hogy olaszországi útjuk megkezdése előtt a közlekedésről érdeklődjenek a nemzetközi tudakozóknál, vagy a MÁVDIREKT 40-49-49-49-es telefonszámán.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2014.06.12 16:16

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RonaGyuri, 2014.06.12 15:11

Amióta Orbán van ismét hatalmon nekünk nem kell tartanunk a vasutasoktól! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html