Többen és hosszabb ideig lógnak a neten

Idén áprilisban ez egy évvel korábbinál 16 százalékkal több, összesen 422,4 millió háztartás rendelkezett internet-hozzáféréssel a fejlett államokban - áll a Nielsen/NetRatings 21 ország felmérése alapján készített tanulmányában. Az otthonról aktívan netezők tábora 18 százalékkal 241,4 millió főre nőtt. Az egy évvel azelőttinél havonta 9 százalékkal több alkalommal léptek fel a világhálóra, s ot 13 százalékkal több időt töltöttek el. A háztartások közel negyede rendelkezett nagysebességű hozzáféréssel.
Ádám Viktor, 2002. június 12. szerda, 14:04

A felmérés tanúsága szerint a webcégek listáját továbbra is a Yahoo! vezeti, majd az MSN, az AOL Time Warner, a Microsoft és a Lycos Network következik
A Nielsen/NetRatings a Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Brazíliában, Dániában, Dél-Koreában, Finnországban, Franciaországban, Hollandiában, Hongkongban, Japánban, Írországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szingapúrban, Új-Zélandon és az USA-ban végezte el felmérését.

HOZZÁSZÓLÁSOK