Az ír születésű Kearney, aki 27 éve dolgozik a UPS-nél, új szerepkörében mintegy 650 dolgozóért, illetve a három országban a UPS működéséért, üzletfejlesztéséért és stratégiájáért felel majd. A poszton Tim Helsent váltja, aki a UPS hollandiai leányát vezeti a jövőben.

Kearney 1989-ben, számlázási ügyintézőként kezdte UPS-es karrierjét az angliai leányvállalat pénzügyi osztályán. A következő években különböző, növekvő felelősséggel járó pénzügyi beosztásokat látott el a londoni irodában. Ezt követően, 1999-ben kinevezték a UPS Dublinban található Európai Szolgáltatási Központjának irodavezetőjévé. Négy évvel később Kearney pénzügyi vezető lett Brüsszelben a UPS Europe pénzügyi osztályán.

Majd 2004-ben a UPS földközi-tengeri, közel-keleti és afrikai országokat tömörítő régiójának pénzügyi kontrollerévé léptették elő. Egy évvel később visszatért Dublinba az Európai Szolgáltatási Központ kontrollereként. 2009-ben a UPS írországi országigazgatója lett. Ezt követően 2011-től az európai, közel-keleti és afrikai országok hivatalos szolgáltató partnerekért felelős igazgatója lett, 2013-tól pedig ugyanezt a szerepkört látta el a kelet-európai országokban.