Újdonsággal jelenik meg itthon a Nestlé

Európában az elsők között kóstolhatják meg a magyar fogyasztók a Nestlé új fejlesztését, a rubin KitKat csokoládét, amely szombattól kapható egyes boltokban.
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 5. szombat, 11:31
Fotó: Napi.hu

A cég egyik vezető édességmárkájának számító KitKat az első és jelenleg egyetlen márka, mely rubin csokoládéval készít édességet. Az ét- a tej- és a fehér csokoládé mellett a világ negyedik típusú csokoládéjaként emlegetett rubin csokoládé a természetesen rózsaszín árnyalatú, különleges Ruby kakaóbabból készül.

A helyi fogyasztók különleges ízek és innovációk iránti nyitottsága indokolta, hogy a KitKat Ruby elsőként Japánban, a luxusmárkának számító KitKat Chocolatory kategória részeként debütált. A japán és koreai piacon elért siker után a KitKat Ruby most a magyar boltok polcain is megjelenik - közölte a cég, mely szerint a magyar csokoládéfogyasztók Európában az elsők között, svájci és olasz társaikat is megelőzve juthatnak a különlegességhez.

Szombattól - elsőként - az Interspar áruházakban kapható a csokoládé, de a közlemény szerint néhány hét múlva további élelmiszerüzletekben is elérhető lesz.

Fotó forrása: Nestlé

HOZZÁSZÓLÁSOK