Váltásra készül a Skoda?

Állítólag - a többi autógyártóhoz hasonlóan - a Skoda is lecserélné az eddigi jelvényét.
Csernátony Csaba, 2021. január 25. hétfő, 08:16
Fotó: Buksza

Már a fél autóipar túl van az emblémacserén, most a Skoda következhet a sorban - írja a Totalcar. A cochespias.net honlapon jelent meg egy új jelvény, amelyről nem tudni, hogy valóban az új logót ábrázolja-e, de nem kizárt, hogy belső infók alapján rajzolták.


A bal oldalon a mostani, a jobbon pedig a lehetséges új jelvény - Forrás: Totalcar, cochespias.net

Arculatilag a komolyabb villanyautós jelenléttel szokás magyarázni, hogy mi veszi rá mostanság a gyártókat a logóváltásra. Bevett gyakorlat, hogy valamiféle marketing baromsággal összemossák a tiszta hajtást és a korábbinál letisztultabb emblémát, de a konkrét ok valójában, hogy ezeket az egyszerűbb logókat könnyebb használni a különféle digitális felületeken.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

totyika, 2021.01.25 17:48

@narancsragacs: A VW volt a legokosabb, amikor a III. Világháború után rögtön lecsapott a Skodára, mert személyautót ez a cég gyártott a leghosszabb idő óta a volt KGST országokban. Az is igaz, hogy nekem (77 éves vagyok ) a Skoda még mindig szgk. gyártó fogalom. Lelkendezzetek fiatalok, mert lehet, hogy a Dacia új tulaja ( a régi a Renault volt ) sokkal blickfangosabbal fog előrukkolni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2021.01.25 09:01

A régi sem volt szép ez pedig nevetséges. Mint valami indonéz halász csónak :)))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html