Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nyolc európai fapados légitársaság (Wizz Air, Ryanair, Easyjet, Eurowings, Transavia, Jet2.com, Vueling és TUIfly) duty free árait hasonlították össze öt különböző termékkategóriában: parfüm, kozmetikai cikk, óra, pénztárca, repülőgépmodell - írta a portál.

A táblázat alapján a Ryanair és a Transavia duty free árai a legvonzóbbak, míg az Easyjet-nél vásárolhatunk a legdrágábban vámmentes termékeket.

A nyolcból öt fapadosnál találtak Tommy Hilfiger-órát, az Easyjetnél ez kifejezetten drága volt, de három fapadosnál piaci ár alatt lehet megvenni.

Jellemzően a parfümökből a legszélesebb a kínálat a fedélzeti magazinokban: a 1 Million by Paco Rabanne férfi parfüm öt fapados fedélzetén is megvásárolható, a Ryanairnél nagyon jó áron, amely majdnem fele a drogériás árnak.

Az Yves Saint Laurent Black Opium nevű női parfüm az egyik leggyakrabban előforduló női illatszer a fapadosoknál - de csak négynél találták meg. Itt a Ryanair nyerte meg az árcsatát - az is elmondható, hogy az illatszert forgalmazó összes fapados fedélzetén olcsóbb, mint a földi boltok polcain.

Repülőgépmodellt is árusítanak a fapadosok fedélzetén és úgy tűnik, ezek ára fixen 10 euró.