Villámcsapás miatt ezrek maradtak a londoni reptéren

Egy szombati viharban villámcsapás miatt megsérült egy töltőállomás a londoni Stansted reptéren. Az eset a Ryanair utasait érintette legrosszabbul, ráadásul a fapados nehézkes ügyintézése miatt estére gyakorlatilag "lincshangulat" alakult ki a várakozók sorában - írja az Independentre és saját forrásokra hivatkozva az Index.
Szepesi Anita, 2018. május 28. hétfő, 10:44
Fotó: Reuters

A töltőállomás sérülése miatt nem tudtak elindulni a repülők a reptérről, az érkező gépek pedig nem tudtak leszállni, hiszen nem volt hely. Több érkező járatot más repterekre, például a Lutonra vagy a Southendre tereltek, ahonnan azok üresen indultak vissza, hiszen az utasaik a Stansteden ragadtak - írta a portál.

A Ryanair több mint 70 járatot törölt emiatt vasárnap, a törlések közel 12 ezer embert érintettek. Noha a Ryanair azt közölte az utasokkal, hogy állják a költségeket és elintézik, hogy alternatív útvonalon juthassanak el a céljukhoz, az ügyintézés olyan lassan ment, hogy emiatt estére gyakorlatilag "lincshangulat" alakult ki a portálnak beszámoló magyarok szerint.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK