Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Wizz Air a jelenlegi piaci igényhez alakította hálózatát, és úgy döntött, hogy frankfurti kapacitását más útvonalakon fogja hasznosítani. A Budapest-Frankfurt járat ezért 2020. április 30-ától nem közlekedik - közölte a társaság az Airportal.hu megkeresésére, miután több olvasójuknak feltűnt a változás.

A fapados foglalási rendszeréből 2020. május 1-től eltűnt a Budapest és Frankfurt (FRA) közötti útvonal, már nincs lehetőség repülőjegyet foglalni a W6 2311/2312-es és a 2313/2314-es járatokra az április 30-i dátum utáni időpontokra.

A légicég tájékoztatása szerint a foglalással rendelkező utasokat automatikusan, a lehető leghamarabb átfoglalják egy alternatív útvonalra. A wizzair.com oldalon vagy a légitársaság mobilalkalmazásában foglaló utasok emailes értesítést kapnak majd, amelyben három lehetőséget kínálnak fel: ingyenes átfoglalás, a teljes viteldíj visszatérítése, illetve a teljes viteldíj 120 százalékának visszatérítése az érintett utasok Wizz Air számlaegyenlegére.

Az airportal.hu emlékeztet, március végétől megszűnik a Wizz Air Szófia és Frankurt, valamint májustól a Kijev és Frankfurt közötti járata is, azaz a fapados légitársaság teljesen kivonul a Lufthansa terepéről.