Új járványterméket indít a Wizz Air

A koronavírus járvány által okozott törlésekre is biztosít mostantól fedezete a légitársaság által kínált biztosítási csomag.
Rácz Gergő, 2021. január 28. csütörtök, 14:38
Fotó: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

A Wizz Air bejelentette, hogy utasbiztosítási csomagját koronavírus biztosítási fedezettel fogja megerősíteni. Az utazni vágyók a wizzair.com oldalon vásárolhatják meg a légitársaság és partnere, a Chubb biztosító társaság által nyújtott biztosítást - írja az MTI nyomán a Világgazdaság.

A Wizz Air ügyfelei olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus járvány miatti járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő esetleges orvosi költségeket is.

A biztosítás többek között fedezi, az utas külföldön történő Covid-19 fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatti további felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig).

A Wizz Air utasbiztosítása fedezi továbbá az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is.

Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a Wizz Air weboldalán és mobil alkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt. A felhasználási feltételek az alábbi linken találhatóak.

HOZZÁSZÓLÁSOK