Maga a rekorder egy több mint százhatvan éves autográf volt, két vers teljes szövege és egy harmadiknak az első két strófája. Az alig fél éves Csók Antikvitás az áprilisi Petőfi és százada aukción 34 millió forintos kikiáltási árán értékesítette a relikviát.

Néhány nappal később a Szőnyi Antikváriuma árverésén két egybekötött Petőfi első kiadásért, a János vitézért és A helység kalapácsáért 640 ezer forintot adtak. Az Antiquarium Hungaricumnál komoly verseny folyt a Czipruslombok Etelke sírjáról verses füzet első kiadásáért, Petőfi egyik legritkábban fellelhető kötetét 400 ezer forintról indítva 950 ezer forinton ütötték le. A Krisztina Antikvárium a még ritkább, röplapon megjelent Petőfi-versekkel reprezentált − a Nemzeti dal, A királyokhoz, valamint A honvéd 500 ezer forintról 950 ezer forintra ment fel. (A királyokhoz röplapja még egyszer felbukkant a szezonban, a Központi Antikváriumnál 400 ezer forintról 500 ezerig jutott.)

A többi kiemelkedő ritkaság közül a Központinál 3,5 millióért kelt el Andrássy Gyula titkos tanácsosi kinevezése a hozzá tartozó érdemjellel. A nemzetközi ritkaságnak számító Biblia Latina ősnyomtatvány és Sebastian Münster Cosmographey kötete egyaránt 1,6 milliót ért. Bethlen Gábor I. Gábor magyar királyként aláírt nemességadományozó levele egymillió forintig jutott. Az újabb kort képviselő tételek közül a Magyar Írás egy 1926-os száma tizenkétszeres árat, 360 ezer forintot ért meg valakinek, Kassák Munkájának néhány száma 300 ezer forintért kelt el.

A Szőnyi Antikváriumánál egyebek közt Batsányi János első gyűjteményes verseskötetéért, Vörösmarty Mihály Zalán futásának első kiadásáért szárnyalt a licit. Hunfalvy János és Ludwig Rohbock Magyarország és Erdély eredeti képekben című művét 400 ezer forintra értékelték. (A Honterus Antikvárium áprilisi aukcióján ez az album 600 ezer forintra ment fel.)
Az Antiquarium Hungaricumnál Széchenyi István Hitelének 1830-as első kiadása 1,5 millió forintig jutott, Kittenberger Kálmán három kötetét 750 ezer forintért vitték el. A nemzetközi ritkaságként számon tartott Libri V de vita longa című Paracelsus-tanulmánykötet 650 ezer forintot ért meg új tulajdonosának. Egy védett kéziratos Kossuth-levél (380 ezer forint) és a Kossuth-bankók gyűjteménye is nemzetközi érdeklődést hozott − utóbbiak négy-hat címletet tartalmazó kollekcióját erősen fellicitálták.

A Nyugat Antikvárium aukciójának csúcsát egy Wallenberg-dokumentum jelentette: a Raoul Wallenberg regényes élete, hősi küzdelmei, rejtélyes eltűnésének titka címmel 1948-ban kiadott Lévai Jenő-könyv önmagában is ritkaság, értékét csak növelték a hozzá kapcsolt dokumentumok, két magyar névre kiállított Schutz-Pass (menlevél), Wallenberg aláírásával. A tétel 25 ezer forintos kezdés után 750 ezer forintig menetelt. (Júniusban a Sotheby's New York-i aukcióján egy 1944 októberében kiállított magyar nyelvű menlevél, ugyancsak Wallenberg aláírásával, becsértékét lényegesen meghaladva, 25 ezer dollárért kelt el.)

A Krisztina Antikvárium Petőfijei mellé Naucratis Athenaeos könyve, a Bölcsek lakomája 1556-os első latin nyelvű kiadása sorakozott fel, több mint háromszoros, 950 ezer forintos leütéssel. Emellett magas összegeket adtak Werbőczy István Hármaskönyvének 1611-es debreceni kiadásáért (380 ezer forint), egy Pest-Buda vedutáért (460 ezer), valamint Lippai János Posoni Kert című 1753-as magyar nyelvű munkájáért is (200 ezer).