Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Suzuki Zrt. 2008 óta a MOB gyémánt fokozatú támogatójaként negyven gépjárműből álló flottával támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot és rajta keresztül a magyar sportot. A félévente frissített flotta a magyar sportolók kényelmét és felkészülését szolgálja.

A negyvenöt autóból álló Suzuki-flottát 2011 októberében vették át a sportolók és sportvezetők. Az új Swiftek és Kizashik feladata, hogy segítsék a felkészülést, megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a sportolók és edzőik életét a londoni játékokig hátralévő időben. "Reméljük, a magyar sportolók fényes érmeket szereznek az olimpián. Szeretnénk, ha a sportemberek és edzőik sikereihez mi is hozzájárulhatnánk" − nyilatkozta Hiszasi Takeucsi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója.

Új Swifttel készül az olimpiára többek között Jakabos Zsuzsanna és Kis Gergő úszó, Kammerer Zoltán kajakozó, Kozmann György és Kiss Tamás kenus, Sidi Péter sportlövő, Kasza Róbert öttusázó. A MOB-nak átadott járművek egyike különleges: a húszéves esztergomi gyárban tavaly júliusban legyártott kétmilliomodik kocsit Douchev-Janics Natasa vehette át Szegeden azon a napon, amikor kislánya, Milana születése után egy hónappal újra edzeni kezdett. A "lángoló gyöngyházvörös" harmadik generációs Swiftet Janics, aki több éve Suzukit vezet, munkába járásra használja lakhelye és a Maty-éri vízisport-centrum között.

A Magyar Suzuki meggyőződése, hogy sportolónak lenni életforma: önbecsülés, önmérséklet és mindenekelőtt tisztesség, a szabályok tisztelete, fair play. Mindezen értékek fellelhetők a Suzuki "Way of Life!" filozófiájában is. "Azt gondolom, a suzukisok zöme érti és alkalmazza a kölcsönös tisztelet filozófiáját, ami a sportban és a közutakon egyaránt értéket teremt" − vélekedik Hiszasi Takeucsi.

De nem csak a szemléletmód köti össze a márkát a sporttal. A sportolókról az egészséges életforma és a befektetett munka, a rendkívüli erőfeszítések jutnak az emberek eszébe. A Suzuki pedig büszke arra, hogy az elmúlt években frissített és újratervezett autói nemcsak gazdaságos üzemeltetésükkel és kiváló biztonsági paramétereikkel hívják fel magukra a figyelmet, hanem környezetkímélő megoldásaikkal is. "Ahogyan a sportolók példát mutatnak a társadalomnak egészséges életformából, akaraterőből és tettrekészségből, ugyanúgy szeretnénk mi is mintaként szolgálni azzal, hogy rendületlenül kutatjuk a legjobb megoldásokat, szívós munkával tanulunk, és egyre jobb, egyre biztonságosabb, egyre kisebb károsanyag-kibocsátású autókat gyártunk" − mondja Hiszasi Takeucsi.

A Magyar Suzuki Zrt. több mint húsz évvel ezelőtt alakult meg, s azóta hazánkban majdnem félmillió Suzuki gépkocsit értékesített. A vállalat húsz éve teremt munkahelyeket az országban, nemzetgazdasági hozzájárulása kimagasló, mindemellett számos sportkezdeményezést is támogat.

A Suzuki célja a sport támogatásán keresztül eljutni az emberekhez, elvinni a sport üzenetét, hogy a magyar sportolók sikereit látva mindannyian büszkék legyünk.