Az aukciós tételek szinte mindegyike sokszor kiállított, díjazott alkotás. Vannak köztük üvegszobrok, építészeti, dekorációs üvegek, egyedi műtárgyak,100 ezer és félmillió forint közötti induló árakkall.
Igazi unikum Borkovics Péter opálüveg Diatrétuma, ez egy II. századi római kori üvegtárgy, az 1845-ben ásatási leletként előkerült Szekszárdi Diatrétum újragondolása. A többször restaurált edényről a Magyar Nemzeti Múzeum készíttetett korabeli technikával hiteles másolatot, Borkovics Péter és Bartus Ágnes üveges iparművészek együttműködésével. A múzeum szerint Borkovics érdeme, hogy egy elfeledett technika újraéledhetett. Az aukción 375 ezer forintra taksált Diatrétumot a múzeumi műtárgy inspirálta. A művésztől még két munkát lehet megvenni, 190 ezer, illetve 260 ezer forintért
Gáspár György önmeghatározása szerint a geo-pop műfajba sorolja alig egy évtizedes munkásságát, öntött, csiszolt, ragasztott üvegkompozíciói egységes, zárt formát alkotnak. Egy 2003-as, valamint három 2010-11-es munkája 100 ezer és 480 ezer forint között licitálható.
Sipos Balázs számos kiállítást megjárt, groteszk felhangú plasztikái az aukció magasra árazott tételei között vannak: a Csók 400 ezer, a Japán és kínai 320 ezer forintról vág a licitnek. A síküveglapok összeolvasztásával és rogyasztásos technikával dolgozó Buczkó Györgytől négy munkát kínálnak, 70 és 230 ezer forint között. Látványosan dekoratív Kecskés Krisztina két egyedi plasztikája - Lótuszok (120 ezer), Mint hal a vízben (150 ezer) és két, iszlám és velencei hatású rácsplasztikája (90-90 ezer).
A klasszikus anyagban is számos figyelemre méltó tételt kínálnak, köztük az árverés egyik legszebb, és legdrágább műtárgyát, egy jellegzetes növénydíszes art nouveau Gallé vázát 650 ezer forintért. Több hasonló stílusú Nancy Daum vázát 240, és 480, illetve 550 ezer forintos kikiáltással. Ismét vannak René Lalique formaterve alapján készült vázák, tálak, borosüvegek, gyűrűtartók, hamutartók, levélnehezékek, fényképtartók, elérhető áron.
Gazdag a választék kecses muranói üvegtárgyakban, plasztikákban, sok a cseh (Maximilian Boudnik, Moser), és a német (Fritz Heckert, WMF) munka is. S vannak belga, holland, skandináv, sőt izraeli üvegek is.