Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A mai televíziós szolgáltatások térnyerésével új csatornák, változatos műsorok és interaktív kényelmi funkciók érhetőek el, amelyek lényegében a néző kezébe adják a műsorszerkesztés jogát, így ma már a tévézést alakíthatjuk a programjainkhoz, nem pedig fordítva.

A Tévézz okosan! száznál is több tévécsatorna programjából segít megtalálni azokat a műsorokat, amelyeket valóban érdemes megnézni, amelyek igazán értékesek a gyerekek számára, így gyorsabban és könnyebben lehet tudatosan is tartalmat választani. A kezdeményezéshez tartozó weboldalon az ajánlott műsorok mellett további nézni- és olvasnivalót, színházi előadásokat, szabadidős programokat is ajánl, valamint segít a gyerekeknek eligazodni az internet világában is, hogy megtanulják a "netikettet" és elkerüljék a világhálón rájuk leselkedő veszélyeket. A programhoz nemrég az Invitel is csatlakozott.

A felmérések szerint az elmúlt három évben hazánkban az átlagos tévénézéssel töltött idő megközelítette a napi 5 órát, a nappali pedig egyre inkább a családi élet központjává vált. Az interaktív televíziózás megjelenése nemcsak kényelmesebbé teszi a tévézést, de a felvehető, megállítható, visszatekerhető műsorokkal sokkal tudatosabban tudjuk megszervezni a nappalinkban töltött időt − mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. A háttértévézés és a céltalan internetböngészés helyett a gyerekek így valóban értékes, koruknak megfelelő tartalmakat fogyaszthatnak, ráadásul a számukra leginkább megfelelő időpontban.