Rajzpályázat 16 millió szavazattal

A Dr. Oetker által alapított és működtetett "Támogatjuk a családot" Program 2009. óta létezik Magyarországon. Célja az SOS Gyermekfalvak támogatása.
NAPI, 2013. március 1. péntek, 09:00
Fotó:

A Dr. Oetker Kft. 2011 őszén úgy döntött, hogy szélesebb alapokra helyezi vállalati felelősségvállalási tevékenységét.Ennek jegyében hirdették meg a A "Támogatjuk a családot" Program rajzpályázatát. Az első évben több mint 9 millió szavazat gyűlt össze az online galériában, melyet a 2012-es pályázaton beérkezett 16,2 millió szavazat múlt felül. A szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola több mint 700 gyermekből, pedagógusaikból, szülőkből és nagyszülőkből álló közössége vehette át 2013. februárjában a fődíjatés az 1 millió forintos támogatást. Az intézmény úgy döntött, ezt az összeget teljes mértékben gyerekeknek szánt tavaszi programok megvalósítására fordítja.
Négy intézmény, 250 ezer forintos támogatásban részesült: Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskola Jásdi Telephelye , a Létavértesi Gyermeksziget Óvoda, a Tamási Áron Ajaki Köznevelési Intézmény Szabolcsbákai Tagiskolája, a tiszaföldvári Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola. Minden résztvevő intézmény oklevelet, és minden egyes, rajzot készítő gyermekek pedig különleges meglepetést kapott.

HOZZÁSZÓLÁSOK