. A több mint 3500 tételes árverésen összesen 4,196 milliárd hongkongi dollár, azaz 538 millió amerikai dollár értékben adtak el festményeket, ékszereket, műtárgyakat − szemben a 370 millió körüli várakozással −, ez világcsúcs az ázsiai árverések történetében. A tavaszi hongkongi Sotheby's-aukció csak 280 millió dollárt hozott össze.

Az egyedi rekorderek közül kiemelkedik Zeng Fanzhi Utolsó vacsorája: a Leonardo műve után megfestett kép 23,1 millió dollárért kelt el, ez a legmagasabb ár, amit eddig kortárs ázsiai művész alkotásáért adtak. Aukciós csúcsot ért el a maga kategóriájában egy 118,28 karátos fehér gyémánt is: ismeretlen vevője 30,6 millió dollárt fizetett érte, ezzel ez lett az egész sorozat legdrágábban elkelt tétele. Nem sokkal maradt el mögötte egy alig félméteres Ming korabeli aranyozott bronz Buddha: 30,3 millió dollárt adott érte egy kínai vevő, ami árcsúcsnak számít a kínai szobrok történetében.

A porcelánok kategóriájában is elértek tízmillió dollár fölötti árakat és jól mentek a hagyományos kínai festmények is, így összességében megkönnyebbülhettek a piac szereplői. A Sotheby's félévenként megtartott hongkongi aukciósorozatát egyfajta barométernek tekintik, nemcsak a műkereskedelmet, hanem a szélesebben értelmezett luxuságazatot illetően − ha ott jól megy bolt, az azt jelenti, hogy van még elég ázsiai vevő, aki képes és hajlandó a legmagasabb árakat is kifizetni.