A kereskedés - szemben más elfoglaltságokkal - gyakorlatilag fizikai fáradság nélkül, kevés időráfordítással elméletileg korlátlan profitszerzési lehetőséget biztosít. Nyilvánvaló azonban, hogy ingyen ebéd itt sincsen és a hosszútávon sikeres kereskedéshez szigorú szabályok betartására van szükség. Képesnek kell lenni meghatározni azokat a szinteket, ahol bedobjuk a törölközőt, ha ellenünk megy az árfolyam, illetve ahol zsebre vágjuk a profitot amennyiben minket igazol a piac mozgása. Utóbbiakban segítenek a Portfolio Trader Akadémia díjmentes előadásai.

A kereskedés elkezdéséhez egy díjmentes demószámlára, majd egy jó online kereskedési platformra van szükség, amelyeket az AlfaTrader biztosít az Ön számára. Az AlfaTrader úgynevezett "no dealing desk" devizakereskedést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a megbízások közvetlenül a bankközi piacon teljesülnek.

Ismerje meg a deviza- és CFD kereskedés új dimenzióját most és töltsön le egy ingyenes AlfaTrader demószámlát.

Miért az AlfaTradert válasszam?

Előny a kereskedésben

  • Az AlfaTraderen brókeri beavatkozás nélkül közvetlenül a bankközi piacok kereskedik
  • Nincs második árjegyzés, a piaci megbízások egyből teljesülnek
  • Legjobb áron teljesülés (pozitív slippage)

 

Angol kereskedési számla - magyar ügyfélszolgálat

  • Az AlfaTrader ügyfelei a világ egyik legnagyobb brókercégének, az FXCM-nek az ügyfelei. Nincs drágítás, az AlfaTrader ügyfelek az eredeti FXCM árakon kereskednek, de többletszolgáltatásokat kapnak. Az FXCM UK működést az FCA ellenőrzi.
  • Magyar ügyfélszolgálat
  • VIP TraderSzoba tagság

 

További információ és kapcsolat: AlfaTrader