Advertisement

PIACVEZETŐ CÉGEK

Négy napon keresztül közel 300 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. A hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég itt mutatja be először a hazai közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai mutatják be.

Kedvezményes belépőjegy váltható a honlapon:
www.agromashexpo.hu


Fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

DÍJNYERTES TERMÉKEK

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj - Digitalizáció Kategóriában:

  • BPW Hungária Kft. - BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:

  • Axiál Kft. - Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában

  • KITE Zrt. - John Deere 8R sorozatú traktorok

ÚJ TECHNOLÓGIÁK - DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

Izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját tartja meg a nyitónapon.
Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK "Szántóföldi Szakmai Nap" konferenciát szervez, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja marketing konferenciáját.

Január 24-én pénteken debütál a Magro.hu által szervezett kerekasztal beszélgetés. Újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

www.agromashexpo.hu

Kiemelt partner: