Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nyolcvan évvel ezelőtt, 1939-ben a kor legkorszerűbb gyártelepét hozta létre Julius Meinl a Budafoki út-Galvani utca sarkán. Az épületet 1941-ben államosították és a nemzetiszocialisták kezére jutott és 1942-ig lepárlóüzemként működött.

A háború után, 1946 végén a Meinl-érdekeltség szovjet tulajdonba került, szovjet igazgató irányításával, aki kávépörkölő üzemként működtette. 1952-től a magyar állam lett a tulajdonos, ekkortól nevezték Csemege Édesipari Gyárnak, amelynek a finom csokikat köszönhetjük. A rendszerváltozás után, 1991-ben a nagyvállalatok közül az elsők között privatizálta a Kraft Jacob Suchard Kft. a gyárat. Kivonulásuk után a gyártelep irodakomplexumként működött tovább Elba Ház néven.

Az épületegyüttes életében 2016-ban új korszak kezdődött az új tulajdonossal, aki teljes felújításba kezdett. Az épületek homlokzati és új tetőszigetelést kaptak, szükség szerint kicserélték a nyílászárókat, a közműveket és a gépészetet, az irodákba energiatakarékos klímát szereltek, a B épületet automata árnyékoló rendszerrel egészítették ki. Emellett felújították és korszerűsítették az irodapark 6 darab személy- és teherliftjét is.
Nagy gondot fordítottak a komplexum szabad területeinek parkosítására, az udvaron elektromos autótöltő is helyet kapott. A Lokomotív Házban hamarosan saját teraszos étterem és reggeliző / kávézó nyílik, így még az 5 percre lévő, mindent igényt kielégítő Új Buda Centerig sem kell elsétálni egy üzleti ebédre, vagy kávézásra.

A Lokomotív Ház összesen 8890 négyzetméteren kínál B kategóriás irodaterületeket. Az irodapark különálló B épülete, mely székháznak is tökéletesen alkalmas, 4 szinten, mintegy 2400 négyzetméternyi irodaterületen várja leendő bérlőit. Az irodákat szintenként, vagy a teljes épületet egyben lehet kibérelni, alapállapotában 8,5 euróért négyzetméterenként. A Lokomotív Házban az irodaterületek mellett egy 1100 db EUR raklap tárolására alkalmas magasraktár, bemutatótermek és utcafronti üzlethelyiségek is bérelhetők.

Az udvaron 300 parkolóhely biztosítja a bérlők és vendégeik parkolását. Egyedi szolgáltatás a targonca bérlési lehetőség. A park központi, C épületében tárgyalóterem, konyhával kiegészített tetőterasz is rendelkezésre áll igény szerint rendezvények tartására. Az irodaház mind autóval, mind tömegközlekedéssel megközelíthető.

Az épület üzemeltetését a tulajdonos saját alkalmazottai végzik, így a lehető legrugalmasabb kiszolgálást nyújtják a bérlők számára.

https://lokomotivhaz.hu/