Budapesten, ezen belül elsősorban a belvárosban évről évre nő a minőségi parkolóházak száma, ehhez a csoporthoz csatlakozott az Aranykéz Parkolóház. Nemcsak a kiváló elhelyezkedése (Vörösmarty tér, Váci utca, Deák Ferenc tér, Ferenciek tere, Duna-part stb.) teszi vonzóvá itt a parkolást, hanem a parkolóház színvonala is. Az Aranykéz Parkolóház 2017-ben teljes körű belsőépület-felújításon esett át, ennek köszönhetően egy korszerű, minden igényt kielégítő parkolóház került kialakításra. A rekonstrukció során új, korszerű szolgáltatásokkal bővült a már meglévő lista, például rendszám felismerő rendszerrel, új fizetési lehetőségekkel; míg a parkolóház árai változatlanok maradtak.

További szolgáltatások:
•    helyszíni üzemeltetés,
•    24 órás porta- és biztonsági szolgálat,
•    kézi autómosó,
•    éttermek és kávézó,
•    bankkártyás fizetési lehetőség.

Nemcsak a konferenciákra, vacsorára, színházba érkezők vagy vásárlók számára nyújt biztos és biztonságos parkolási lehetőséget, hanem kiválóan kiegészíti a Central Businiess District (CBD) néven ismert irodapiacot. Az Aranykéz Parkolóház a hét minden napján napi 24 órában várja az ügyfeleit a 490 fedett parkolóhellyel rendelkező, 5 emeletes épületben. Az esti órákban pedig kiemelkedően kedvezményes óradíjjal (200 Ft) várják Önöket!

Üzleti ügyfelek számára számos, kedvező csomagot állítottak össze (havi/éves parkoló-bérlet, rendezvények estén parkolási lehetőség biztosítása), további részletek:
www.aranykezparkolo.hu
Cím: 1052 Budapest, Aranykéz utca 4-6. (behajtás a Türr István utca felöl)