A PV Invest GmbH magyarországi fejlesztési cége rohamléptekkel adja át az erőműveket az ország több területén.- mondta Bereczki Andrea a Green Solartech Kft fejlesztési igazgatója.
2018 év végén Gádoros, Árpádhalom bekapcsolása zajlott, -idén többek között Szolnok,Kolontár,Lesenceistvánd,Kaposszekcső,Tápé,Balástya területén fog átadni további beruházásokat a Green Solartech fejlesztési cége.

Günter Grabner a PV Invest anyacég vezérigazgatója különösen pozitívnak tartja,hogy Magyarországon is elindult a környzettudatos energiák támogatása a piacon.
A Green Solartech Kft 2012-óta 7,6MW projektet fejlesztett Magyarországon és az elkövetkezendő években szeretné megduplázni a fejlesztései számát.
Jelenleg a PV Invest cégcsoport kivitelezéseit a PVI GmbH végzi , így a két osztrák nagyvállalat különösen hatékonyan tud érvényesülni a magyar piacon.

Bereczki Andrea a Green Solartech Kft vállalat vezetője szerint az energiahatékonyság központi téma mindannyiunk számára, hiszen láthatóan a lakosságszintű fogyasztói felhasználás egyre inkább nő aminek az eredménnye,- egyre nagyobb elköteleződés a megújulók irányába."