Tovább erősíti szolgáltatási portfólióját a hazai létesítménygazdálkodás piacvezető vállalata, a NEO Property Services, amely egy tavaszi akvizíciót követően került a WING 100 százalékos tulajdonába és váltott nevet.

A NEO Property Services elsődleges tevékenységi köre továbbra is a műszaki üzemeltetés, beleértve a speciális követelményeket támasztó létesítmények kiszolgálását, viszont üzleti stratégiájában mostantól nagyobb figyelmet fordít a kivitelezési, fit-out projektekre.

Vágó László vezérigazgató szerint a WING nyújtotta háttérrel számos további lehetőség nyílik a cég számára a magyar ingatlanpiacon, különösen, mivel növekedési céljaiban a tulajdonos maximálisan támogatja a NEO-t.

"Szolgáltatásainkban a tőlünk megszokott, kiváló minőséget nyújtjuk az akvizíció után is, azonban nagyon örülünk annak, hogy az új tulajdonosi háttérrel nagyobb figyelmet fordíthatunk a kivitelezési, fit-out projektekre. Évről évre növekszik ugyanis az ilyen jellegű piaci megkereséseink száma, a WING és a NEO közötti még szorosabb együttműködésnek köszönhetően pedig a cégcsoporton belüli projektek megvalósítása is még hatékonyabbá válik."

A NEO Property Services 650 főt foglalkoztat, országos kapacitásait tekintve pedig egyedülálló a magyar létesítménygazdálkodási piacon.
A vállalat többek között 7/24 órás országos rendelkezésre állást biztosít, amellyel még a legnagyobb kihívást jelentő időjárási körülmények között is biztosítja ügyfelei számára az üzleti tevékenység folytonosságát.

A vállalat széleskörű tapasztalattal rendelkezik a komplex műszaki üzemeltetési igények teljesítésében, legyen szó autógyárakról vagy távközlési központokról. A hagyományos műszaki- és infrastrukturális szolgáltatások mellett property menedzsment, energiamenedzsment, beruházás- és projektmenedzsment, valamint környezetvédelmi szolgáltatásokat is nyújt.

A NEO ügyfelei a saját területükön piacvezető magyarországi nagyvállalatok, beleértve a komplex ingatlanportfólióval rendelkező, összetett üzemeltetési feladatokat és speciális szaktudást igénylő, folyamatos üzletmenetet kritikus kérdésként kezelő partnereket is.

A NEO Property Services éves forgalma több mint 20 milliárd forint, jelenleg több mint 3 millió négyzetméter épületterületet üzemeltet (kb. 6 ezer objektum), és több mint 10 millió négyzetméternyi külterületet gondoz.

www.neopropertyservices.hu